top of page

Team De Strycker

 

Emerald De Strycker

Zaakvoerder

In 2004 trad Emerald toe tot het familiebedrijf, de 4e generatie "De Strycker".

Hij begon met het runnen van de groepsreisspecialist SEF Travel om in 2019 de volledige zaakvoering op zich te nemen.
Emerald studeerde aan de Thomas More Hogeschool 'Toerisme Management en Tour Operating'.

Zijn missie is om sterke en langdurige partnerschappen te ontwikkelen en mensen de beste ervaringen te bieden. Hij werkt nauw samen met klanten om hun behoeften te begrijpen en zo unieke manieren te vinden om hun verwachtingen te overtreffen.


Hij is lid van verschillende sectororganisaties zoals o.a. het Garantiefonds.


Sofie Verstraeten
Travel Consultant

Sinds 1998 staat Sofie in voor het plannen, uitstippelen en reserveren van jullie droomvakantie.  Ze heeft zelf haar hart verloren aan de USA (na een uitwisselingsjaar in Californië) en puzzelt graag samen met jullie aan de ideale roadtrip doorheen dit prachtige en indrukwekkende land.

 

Maar ook voor à la carte programma's op andere bestemmingen binnen en buiten Europa, citytrips, zonvakanties en cruises kunnen jullie steeds bij haar terecht.  Zuid-Afrika en Corsica waren ook onvergetelijke bestemmingen en cruises bleken een verrassend aangename en heerlijke ervaring.  Het Duitse Zwarte Woud was een echte eye-opener. Namibië, Vietnam, Kroatië en Bilbao staan momenteel bovenaan de bucket list.

 

Van je passie je werk kunnen maken, elke dag samen met jullie wegdromen en reisplannen maken, op tijd en stond zelf mogen proeven van al dat moois, ... meer moet dat niet zijn ! 

 

Ellen Van Caenenberghe

Travel Consultant‍

 

Ellen is de jongste telg van de Strycker-familie en maakt sinds 2003 deel uit van ons bruisende team.  Ze is dol op wintersportvakanties waarbij ze zelf zeer graag op de latten staat.

 

Daarnaast geniet ze ontzettend veel van citytrips. Ze stelt zelf graag haar ideale mix samen: een ontspannende stadswandeling, een snuifje cultuur, een portie architectuur, op tijd en stond een museumbezoek en dat alles gekruid met een stevige portie 'couleur locale'.

 

Uiteraard mag ook een kennismaking met plaatselijke gastronomie niet op het menu ontbreken ! Haar voorkeur gaat uit naar Spaanse bestemmingen, aangezien ze zelf een aardig mondje Spaans spreekt en zo haar kennis van deze warme, zuiderse taal op peil kan houden.

Peggy Vonck
Travel Consultant

Na haar studies Hotelmanagement is Peggy het buitenlands avontuur gaan opzoeken in Griekenland, meer specifiek op Rhodos. Daar heeft ze 10 jaar gewoond en was actief in zowel de horeca- als evenementensector. Daarna verhuisde ze naar Athene om in de doop- en huwelijkssector als ondernemer aan de slag te gaan.
Na 16 jaar Griekenland werd het tijd om naar België terug te keren en een eigen niche reiskantoor op te starten met als enige bestemming,... ja, u raadt het al: ‘Greece’ 😉! Sinds augustus 2021 vervoegt zij het team bij Reizen De Strycker. Vooral à la carte rondreizen uitwerken is haar ding. Reizigers te laten genieten van authenticiteit en ervoor zorgen dat ze overal goed onthaald worden is haar grootste uitdaging. Daarnaast ervoor zorgen dat de prijs/kwaliteit verhouding top is. Reizen verkopen is als dromen laten uitkomen…het vergt enige fantasie en vastberadenheid.

Ingeborg Lameire‍

Accountmanager Groepen‍

Sinds 2019 in dienst en verantwoordelijk voor de correcte afhandeling van alle groepsreizen. Ingeborg begon haar carrière meer dan 30 jaar geleden in Duitsland met het plannen van concertreizen en muziekfestivals.

 

De liefde bracht haar toen naar Engeland waar ze ook tot 2007 woonde en werkte voor verschillende Incoming bureaus. Ze is perfect tweetalig Nederlands-Engels, maar spreekt ook Duits, Frans en door haar studie Sinologie, nog steeds een heel klein beetje Chinees…Reizen zit haar in het bloed.

 

Zelf reist ze ook heel graag en heeft zo al veel van Europa doorkruist, maar ook China, de VS en Zuid-Afrika waren hoogtepunten. Daarbij zucht haar gezin even als ze weer scout voor potentiële nieuwe ideeën voor groepsreizen! Haar eigen favoriete Europese steden zijn Wenen, Londen, Lissabon en Leiden. Daarbuiten heeft ze haar hart verloren aan de Oostenrijkse merengebieden, de Portugese Atlantische kust, prachtig mooi Kroatië en New England met zijn combinatie van natuur en gezellige stadjes.

Zuidoost-Azië staat nog op het programma!

 

Door haar jarenlange ervaring in de groepsreizensector kan je dus met een gerust hart de voorbereidingen en afhandeling van jouw groepsreis aan haar toevertrouwen!‍

bottom of page