Reizen De Strycker
Wie zijn we?
Wij zijn een familiebedrijf en opteren voor een persoonlijke aanpak van elke reis.
'Door onze jarenlange ervaring en uitgebreide productkennis kunnen we, naast de klassieke pakketreizen, ook vlot programma's à la carte uitstippelen.'

Het begon allemaal met Florent De Strycker die in het personenvervoer actief was. In 1951 stapte hij over op het zogenaamde‘kleintoerisme’, nl het vervoer van personen met autocars voorgroepsuitstappen, dagtrips, …
In de jaren ’60 nam Etienne De Strycker, de zoon van Florent, de zaak van zijn vader over. De zaak was toen in volle expansie en er kwamen heel wat autocars bij. Vanaf 1975 werd ook Etiennes zoon, Eddy De Strycker, ingeschakeld in het familiebedrijf. Aanvankelijk probeerden Eddy en zijn echtgenote, Monique De Clerck, bij te springen waar mogelijk.
8 jaar later, in 1983, startte de jonge en dynamische Eddy met de uitbating van een reisbureau op de Markt in Lokeren, dat naast het eigen aanbod van De Strycker ook een volledig gamma aan reizen van Belgische touroperators aan de man bracht. Vanaf 1984 laat Etienne De Strycker het autocarbedrijf volledig aan zijn zoon en schoondochter over. BVBA Reizen De Strycker was geboren. In 1986 wordt Reizen De Strycker een zelfstandig reisbureau, met een eigen licentie voor het organiseren en verkopen van reizen.

Sedert de eerste schuchtere stappen in 1951 tot nu, werd al een hele weg afgelegd. Door de combinatie reisbureau-autocarbedrijf werd het marktaandeel aanzienlijk groter. De naam ‘Reizen De Strycker’ is ondertussen een vaste waarde geworden in het Lokerse bedrijfsleven; met als eigenaars rasechte Lokeraars !!

En ook de huidige modernisering houdt ons bezig : nieuwe media, internet, … Ook langs deze weg komen we aan de wensen van onze klanten tegemoet.  Maar geen enkele computer kan de persoonlijke service van ons familiebedrijf wegcijferen! Wij zijn méér dan een verkoper van reizen. Uw reis begint bij het doorbladeren van de brochure en wij begeleiden u dan ook graag vanaf het prille begin van uw reisplannen.

Want uw reis is onze zorg.